, , , ,

Garmin dezlCam LMT

Availability:

Varasto loppu


Rekkanavigaattori 6-tuuman näytöllä ja tallentavalla kojelautakameralla

499,00

Toimitus 4,90€

Varasto loppu

Garmin dezlCam LMT

HUOM! Vanhentunut myynnistä poistunut malli. Uusi kameralla varustettu raskaankaluston navigaattori on dezlCam 785 LMT-D.

Elantosi on panoksena aina, kun lähdet ajamaan. Siksi pelkkä navigointiopastus ei riitä. Garmin dezlCam LMT -laitteen kojelautakamera kuvaa ja tallentaa kaikista törmäyksistä videokuvaa, joka voi olla ratkaiseva tekijä, kun etsitään syyllisiä. Magneettisen telineen ansiosta dēzlCam-laitteen voi kiinnittää autoon ja irrottaa siitä helposti. Kiinnititpä laitteen tuulilasiin tai kojelautaan, näet tien aina optimaalisesti käännettävän linssin avulla. Lisäksi sen suuri, 6,0-tuumainen lasinäyttö tukee zoomausta nipistämällä. dēzlCam on suorastaan pakollinen varuste kuorma-autoilijoille.

Sisäinen kojelautakamera

Garmin dezlCam LMT alkaa tallentaa jatkuvaa HD-videota heti, kun lähdet ajamaan7. Törmäystilanteissa tapahtumatunnistin (G-Sensor) tallentaa videokuvan automaattisesti törmäyshetkellä. Voit myös tallentaa videokuvaa manuaalisesti yhdestä painikkeesta. Laitteen voi irrottaa helposti magneettisesta telineestään, jotta sillä voi vaikkapa ottaa lähikuvia törmäysvahingoista kuvatyökalulla. Valinnaisten GPS-päällekkäistietojen avulla voit kirjata tapahtumapaikan sijainnin, ajonopeuden, päiväyksen ja kellonajan tarkasti. Mukana toimitetaan 8 Gt:n microSD-kortti. Videokuvaa voi toistaa suoraan dēzlCam-laitteen suuressa 6,0-tuumaisessa näytössä.

Hyödylliset varoitukset tieolosuhteista

Garmin dezlCam LMT sisältää yksityiskohtaiset Euroopan kartat, jotka sisältävät myös kuorma-autojen rajoitukset, kuten siltojen korkeudet, jyrkät mutkat ja painorajoitukset, ja keskeiset tiedot suurimmilta teiltä ja moottoriteiltä.

Mukautettu reititys kuorma-autoille

Määritä vain autoprofiilin tiedot (mukautettavissa korkeuden, painon, pituuden, leveyden ja vaarallisten materiaalien mukaan), ja voit etsiä kuorma-autosi koon ja painon mukaisia reittejä6. Voit muuttaa perävaunun kokoa helposti yhdellä painikkeella. Kiinteällä matkasuunnittelutoiminnolla voit luoda useiden pysähdysten reittejä ja suunnitella ja tallentaa tulevia matkoja.

Helppo reitin muodostus

Jos haluat ajaa tiettyjä katuja tai tiettyjen kaupunkien kautta, voit muuttaa ajoreittiä helposti dezlCam-laitteessa. Helppokäyttöisellä reitin muodostustoiminnolla voit lisätä pisteitä näytössä näkyvälle reitille, ja dēzlCam määrittää reitin uudelleen.

Kuorma-autojen kohdepisteet

Tarvitsetko ohjeita paikkojen etsimiseen? Voit etsiä kuorma-autoilijoille tärkeitä kohdepisteitä, kuten huoltoasemia, punnitusasemia, moottoritiepalveluja, pysäköintialueita ja majapaikkoja.

Handsfree-navigointi

Kun synkronoit dezlCam-laitteeseen Bluetooth®3-laitteen, kuten älypuhelimen, voit soittaa handsfree-puheluita laitteen integroidun mikrofonin ja kaiuttimen kautta. dēzlCam-laitteen voi myös pariliittää Bluetooth-yhteensopivaan kuulokkeeseen (myydään erikseen), minkä jälkeen voit soittaa ja vastaanottaa puheluita, myös neuvottelupuheluita. dēzlCam tukee ääniohjattua navigointia, joten voit pitää molemmat kädet ratissa. dēzlCam reagoi, kun puhut sille.

Maksuton elinikäinen liikenneruuhkien välttämistoiminto

Garmin dezlCam LMT-laitteessa on Garmin Traffic, jonka avulla olet enemmän liikkeellä. Garmin Traffic -ominaisuuden ansiosta ajokartta on aina näytössä. Liikennehälytykset näkyvät karttasi vieressä, ja viestit kuuluvat myös puhuttuina. Garmin Traffic antaa tilanteesta tietoja, esimerkiksi kuinka monen minuutin viive on odotettavissa, ja onko mahdollisia kiertoteitä. Se voi myös ilmoittaa, kuljetko nopeinta reittiä. Elinikäisen liikenneominaisuuden6 ansiosta dezlCam vastaanottaa maksuttomia liikennetietoja koko käyttöikänsä ajan ilman mainoksia ja tilausmaksuja. Lisäksi saat Garmin Traffic -liikennetiedot suoraan nüviin ilman älypuhelimen tarvetta.

Navigoi monimutkaisissa risteyksissä vaivattomasti

dēzlCam-laitteessa on aktiivinen kaistavahti. Aktiivinen kaistavahti osoittaa oikean kaistan ääniopasteilla ja kirkasvärisillä nuolilla. Lisäksi sen ääniopasteet ilmaisevat, millä kaistoilla voit ajaa reitillä. photoReal-risteysnäkymässä liittymät näkyvät todenmukaisesti: värillisinä ja yksityiskohtaisina. BirdsEye-risteysnäkymässä risteykset näkyvät yksityiskohtaisesti ylhäältäpäin.

Ääniopastus tunnistettavien maamerkkien avulla

Garmin dezlCam LMT näyttää opastuksen 6,0-tuumaisessa lasinäytössä, jonka näet helposti koko hytissä. Selkeät yksityiskohtaiset ääniohjeet kuuluvat erinomaisesti erittäin kovaäänisistä, parannetuista kaiuttimista taustahälystä huolimatta.

Garmin Real Directions™ -ääniohjeet opastavat kuin vierellä oleva ystävä maamerkkien, rakennusten ja liikennevalojen avulla eivätkä heikosti näkyvien tai puuttuvien tienviittojen avulla. Esimerkiksi seuraavan navigointinäytön lisäksi kuulet opastuksen Käänny liikennevaloista oikealle.

Smartphone Link -yhteensopiva

Smartphone Link4 on maksuton mobiilisovellus, joka yhdistää dēzlCam-laitteen iPhone®– tai Android-älypuhelimeen. Pariliitetty dezlCam voi käyttää puhelimen datasopimusta tiedonjakoon.

Smartphone Linkin avulla voit käyttää Garminin reaaliaikaisten palveluiden5 käteviä ajantasaisia tietoja, kuten sää- tai liikennepalvelua, josta on saatavilla sekä maksuton että maksullinen versio. Voit ostaa sovelluksessa Premium-sisältöä, kuten sään lisätietoja ja valvontakameroiden kuvia.

Yhteensopiva langattoman peruutuskameran kanssa

Lisäämällä Garminin langattoman BC™ 30 -peruutuskameran (lisävaruste) näet helposti taaksesi peruuttaessasi. Pariliitettynä dēzlCam näyttää lähetetyn materiaalin suoraan kirkkaassa 6,0-tuumaisessa näytössään. Kytkemällä laitteen halutessasi pysyvään virtalähteeseen voit vaihtaa kamera- ja navigointitilan välillä helposti. Ammattilaisasennusta suositellaan.

Edessä olevat

Edessä olevat -toiminnolla voit etsiä helposti paikkoja poistumatta kartasta. Edessä olevat -ominaisuus ilmoittaa ajaessasi jatkuvasti lähellä olevista palveluista, kuten ravintoloista, huoltoasemista ja pikapankeista. Mikä parasta, Edessä olevat -ominaisuus on mukautettava, joten tiedät aina reitin varrella olevien suosikkimääränpäidesi sijainnin.

Enemmän tietoja tiestä

Navigointinäytössä näet kätevästi nopeutesi, sallitun ajonopeuden, kadun, jolla ajat, ja arvioidun saapumisajan. Kuorma-autojen nopeusrajoitukset näkyvät, jos ne poikkeavat muiden autojen nopeusrajoituksista. dēzlCam näyttää kilometripylväiden tiedot. Laitteen kellonaika vaihtuu automaattisesti aikavyöhykkeiden mukaan ja näyttää auringon nousu- ja laskuajat. Lisäksi dēzlCam ilmoittaa maiden rajoista ja arvioi saapumisajan.

Miljoonia uusia ja suosittuja paikkoja

Kohdepistetietokantamme sisältää nyt lisää hakutietoja Foursquaresta®. Foursquare lisää miljoonia uusia ja suosittuja ravintoloita, kauppoja, palveluja ja muita paikkoja.

Sisältää elinikäiset karttapäivitykset

Garmin dezlCam LMT -laitteeseen on ladattu valmiiksi yksityiskohtaiset Euroopan kartat. Maksuttomien elinikäisten1 karttapäivitysten ansiosta reittisi sisältävät markkinoiden ajantasaisimmat kartat, kohdepisteet sekä navigointitiedot. Uudet kartat ovat ladattavissa GPS-laitteen koko käyttöiän ajan maksutta.

1Elinikäisten karttojen käyttöehdot
2Elinikäisen liikennepalvelun käyttöehdot
3Edellyttää Bluetooth®-älypuhelinta (myydään erikseen).
4Käyttäjän mahdolliset datapalvelumaksut ovat voimassa. Pyydä mobiilioperaattorilta lisätietoja palvelusopimuksesi data- ja verkkovierailuhinnoista.
5Ei saatavana kaikilla alueilla. Edellyttää Premium-tilausta.
6Ei saatavana kaikilla alueilla. Kuorma-auton profiiliominaisuuksien määrittäminen ei takaa, että kuorma-auton ominaisuudet huomioidaan kaikissa reittiehdotuksissa. Noudata aina kaikkia liikennemerkkejä ja huomioi ajo-olosuhteet.
7Ilmoitus: Joissakin maissa saatat rikkoa yksityisyydensuojaa, jos otat tai näytät julkisesti kuvia tai videoita henkilöistä tai heidän ajoneuvoistaan tällä tuotteella. Vastaat siitä, että tunnet maan yksityisyyslait ja -oikeudet ja noudatat niitä. Tallennustoiminnon voi poistaa käytöstä laitteen asetuksista.

Bluetooth® on Bluetooth SIG Inc:n rekisteröity tavaramerkki. iPhone® on Apple Inc:n rekisteröity tavaramerkki. Android on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki. Foursquare® on Foursquare Labs Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Lataa Garmin dezlCam LMT käyttöohje tästä

tuotetunnus (SKU) 010-01457-11 (Tuote)Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,
528,00 2 tuotteelle

Saatat myös pitää...