, , , , ,

Garmin VIRB Ultra 30 Actionkamera

Saatavuus:

Varasto loppu


Garmin VIRB Ultra 30 huippulaadukas Ultra HD 4K -actionkamera, jossa kolmiakselinen kuvanvakautus ja päällekkäistiedot.

449,00

Osamaksu alk. 11.34€/kk/36kk Toimitus 4,90€

Varasto loppu

Garmin VIRB Ultra 30 – Ultra HD 4K -actionkamera, jossa kolmiakselinen kuvanvakautus ja päällekkäistiedot

Garmin VIRB Ultra 30 actionkamera sopii erinomaisen kestävyytensä ja suorituskykynsä ansiosta moottoripyöräilyyn, kelkkailuun, maastopyöräilyyn jne.

  • Ultra HD 4K/30fps -kuvamateriaali ja 1,75-tuumainen kosketusnäyttö, jossa näet, mitä kuvaat
  • Saat tasaista ja vakaata kuvaa kaikissa maastoissa3
  • Kuvaa handsfree-toiminnolla käyttämällä ääniohjausta1: voit aloittaa/lopettaa tallennuksen, ottaa kuvia ja merkitä kohtia muistiin
  • Sisäiset anturit ja GPS tallentavat G-Metrix-tietoja, joista näet kulkemasi matkan ja nopeutesi sekä korkeutesi.
  • Erittäin herkkä mikrofoni tallentaa selkeää ääntä niin vesitiiviissä² kotelossa kuin sen ulkopuolellakin

At a Glance

Vakautettu Ultra HD -video

Luokkansa paras kamera kuvaa jopa 4K/30fps-laatuista videota, josta näet kaikki seikkailusi terävinä ja kirkkaina. Lisäksi VIRB Ultra 30 -kamerassa on kolmiakselinen kuvanvakautus, jonka ansiosta saat aina tasaista kuvaa myös esimerkiksi lumilautailun, pyöräilyn ja maastoajon pyörteissä.

Todista saavutuksesi

Aktiivinen elämä on paljon muutakin kuin kuvaa ja ääntä. G-Metrix-tekniikan avulla voit tallentaa tärkeitä tietoja esimerkiksi nopeudesta, korkeudesta, G-voimista ja jopa sykkeestä. Sisäinen Garmin GPS (10 Hz) ja muut anturit tallentavat tietoja automaattisesti, joten voit lisätä mittareita ja kaavioita helposti kuvaan, jotta näet, miten pitkälle, miten korkealle ja miten nopeasti olet liikkunut. Muut yhteensopivat Garmin-anturit ja -laitteet laajentavat Garmin VIRB-kameran hallintaa ja tarjoavat suorituksen mukaisia yksityiskohtaisia, mitattavia tietoja. Tarkista yhteensopivat tuotteet ja anturit Yhteensopivat laitteet- ja Lisävarusteet-välilehdistä.

Jaa kokemuksesi HD-suoratoistolla

Maksuttomalla VIRB® Mobile-sovelluksella voit jakaa teräväpiirtovideosi yhdellä kosketuksella YouTubeen®. Voit siis jakaa kokemuksesi välittömästi ensi kerralla, kun esimerkiksi saavutat vuorenhuipun pyörällä tai seisot eturivissä upealla keikalla.

VIRB Ultra 30 actionkamera

Parhaat yhteydet kamerassa

Voit käyttää langatonta yhteyttä myös lähetysten ulkopuolella yhdistämällä Garmin VIRB Ultra 30 -kameran VIRB Mobile-sovellukseen. Älypuhelimen tai tabletin maksuttomalla sovelluksella voit valmistella täydellisen otoksen, hallita useita kameroita sekä muokata ja jopa jakaa kuvaa. Langaton lähetys onnistuu myös Miracast-yhteensopiviin laitteisiin, kuten Roku®.

Helppo käyttää

Garmin VIRB Ultra 30 -actionkameralla voit ikuistaa parhaat hetket ennennäkemättömän helposti. Näet kuvaamasi tarkasti kirkkaassa LCD-värikosketusnäytössä. Intuitiivinen kosketusnäyttö toimii myös mukana toimitetussa vesitiiviissä kotelossa, ja voit muuttaa asetuksia tarvittaessa yksinkertaisista valikoista. Voit käynnistää ja sammuttaa kameran nopeasti yhden kosketuksen painikkeilla ja ottaa valokuvia myös videokuvauksen aikana.

Ohjaa äänellä

Sinun tarvitsee ohjata kameraa myös, kun se on poissa ulottuviltasi tai kiinni kypärässäsi tai kun teet käsilläsi jotakin muuta. Siksi VIRB Ultra 30 -actionkameraa voi käyttää myös ääniohjauksella TrulyHandsfree-tekniikan avulla. Voit käyttää kameraa handsfree-toiminnolla yksinkertaisilla komennoilla, kuten start recording ja take a picture. Sanomalla VIRB Ultra 30 -kameralle remember that voit lisätä videokuvaan merkinnän, jotta löydät kohdan helposti myöhemmin.

Luo ja jaa videoita

Maksuttomalla VIRB Mobile-sovelluksella voit sekä suoratoistaa videokuvaa että tarkastella, muokata ja jakaa videoita, joissa kohokohdat korostetaan automaattisesti. Voit lisätä G-Metrix-päällekkäistietoja ja jakaa materiaalin kavereillesi yhteisöpalveluissa.

VIRB® Edit-tietokoneohjelmisto on helppokäyttöinen, monipuolinen muokkausohjelma, jolla voit esimerkiksi luoda videoita automaattisesti, lisätä musiikkia, muokata videoleikkeitä ja lisätä siirtymiä.

1 Ääniohjaus toimii ainoastaan englanniksi
2 Enintään 40 metriä mukana toimitetussa vesitiiviissä kotelossa, lisätietoja on osoitteessa Garmin.com/waterrating Garmin.com/waterrating
3 Kuvanvakautus ainoastaan tarkkuuteen 1080p/60 fps saakka
4 Pariliitettynä yhteensopiviin Garmin-antureihin tai Garmin-laitteisiin, jotka mittaavat sykettä
5 Edellyttää Bluetooth®-mobiililaitetta, tarkista yhteensopivuus osoitteesta Garmin.com/virbapp.

Lataa Garmin VIRB Ultra 30 Actionkamera käyttöohje tästä

Tuotetunnus (SKU): 010-01529-04 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,
530,00 3 tuotteelle

Saatat myös pitää...

Automasa.fi