,

Garmin Camper 660LMT-D

Availability:

Varasto loppu


Camper 660LMT-D – Karvaanarin paras kaveri – 6-tuumainen karavaanariominaisuuksilla varustettu navigaattori

379,00

Toimitus 4,90€

Varasto loppu

Garmin Camper 660LMT-D karavaanarin navigaattori

Camper 660LMT-D on karavaanareille suunniteltu navigaattori. Camper 660LMT-D -laitteessa on helppolukuinen 6,0 tuuman kapasitiivinen lasinäyttö, joka sopii mukavasti autoon tai asuntoautoon. Navigaattori laskee reitit asuntoauton tai -vaunun mittojen ja tieolosuhteiden mukaan. Lisäksi se sisältää kattavan leirintäaluehakemiston. Uudessa Camper 660LMT-D -mallissa on helppokäyttöinen reitin muodostustoiminto, se näyttää korkeusprofiilitiedot ja sisältää miljoonia uusia ja suosittuja paikkoja Foursquare®-palvelusta.

yhdistettävissä BC 30 -peruutuskameran kanssa

Helpota peruutusta käyttämällä langatonta BC 30 -peruutuskameraa. Sillä näet aina helposti asuntoauton tai vaunun taakse, mutta erityisesti peruutettaessa se on suorastaan korvaamaton apu. Kamera on helppo asentaa, sinun tarvitsee vain kytkeä se suoraan +12V virtaan. Myydään erikseen.

Ominaisuudet

  • Asuntoauton tai -vaunun koon ja painon mukaan mukautettava reititys¹
  • Varoitukset tieolosuhteista, kuten siltojen korkeuksista, painorajoituksista sekä jyrkistä mutkista ja mäistä
  • Ilmainen Garmin digitaalinen ruuhkatieto DAB:n kautta – erinomainen liikennetietoratkaisu – suoraan paketista!
  • Asuntoauto- ja -vaunukohtaiset hakemistot: leirintäaluehaun tuloksia voi suodattaa haluttujen mukavuuksien perusteella
  • Helppokäyttöisellä reitin muodostamistoiminnolla voit muuttaa reittiä helposti ja sisällyttää siihen esimerkiksi haluamiasi teitä tai kaupunkeja koskettamalla näyttöä
  • Korkeuskarttatyökalu näyttää reitin mahdolliset jyrkät mäet
  • Elinikäiset karttapäivitykset
  • Suomenkielinen käyttöliittymä sekä puheopastus

Uusi asuntovaunujen reititysprofiili

Camper 660 LMT-D helpottaa navigointia asuntoautoilla ja -vaunuilla. Se sisältää esiladattuina Euroopan kartat, jotka sisältävät tiedot teiden rajoituksista, kuten siltojen korkeuksista, ja useimpien suurten teiden ja moottoriteiden keskeiset tiedot. Anna vain asuntoauton tai -vaunun mitat, ja Camper 660LMT-D etsii asuntoautoprofiilin¹ mukaan tehokkaimmat reitit koko Euroopassa. Reitti lasketaan ajoneuvon korkeuden, painon, pituuden ja leveyden mukaan.

Reittivaroitukset ja korkeusprofiili

Camper 660 LMT-D sisältää esiladatut Euroopan kartat ja niiden sisältämät asuntoautoihin liittyvät rajoitukset, kuten siltojen korkeudet ja jyrkät mutkat, useimmilla suurimmilla teillä. Näet ja kuulet nämä hyödylliset varoitukset, joiden avulla voit varautua mahdollisesti vaarallisiin tilanteisiin.

Camper 660LMT-D -navigaattorin kätevällä karttatyökalulla voit tarkastella edessäpäin olevan reitin korkeustietoja suoraan karttanavigointinäytössä. Napauttamalla korkeustietoja voit jopa laajentaa korkeusprofiilinäkymää ja tarkastella reitin korkeuksia tarkemmin. Tiedot helpottavat valmistautumista jyrkkiin mäkiin reitillä.

Yli 9 000 leirintäalueen hakemisto

Camper 660LMT-D sisältää ACSI:n leirintäaluehakemiston. Kattava hakemisto sisältää yli 9 000 Euroopan leirintäaluetta sekä yksityiskohtaiset tiedot esimerkiksi niiden hinnoista ja aukioloajoista. ACSI:n leirintäaluehakemiston avulla voit hakea paikkoja haluamiesi mukavuuksien perusteella (esimerkiksi lemmikkieläinten sallimisen, paikassa olevien kauppojen ja sähköpisteiden mukaan).

Helppokäyttöinen reitin muodostus ja maisemareitit

Jos haluat ajaa tiettyjä katuja pitkin tai tiettyjen kaupunkien kautta, voit muuttaa reittiä helppokäyttöisellä reitin muodostustoiminnolla. Lisää vain piste näytössä olevalle reitille, niin näet ilmoituksen siitä, miten paljon lisää ajoaikaa tarvitset.

Camper 660 LMT-D -navigaattorin kanssa itse matka on palkinto. Valinnaisella maisemareittitoiminnolla voit tutustua pääreiteiltä poikkeavien teiden maisemiin. Voit esikatsella maisemareittiä helposti reitin esikatseluvalikosta ja nautiskella ruuhkattomista teistä.

Handsfree-ominaisuudet

Camper 660LMT-D tukee ääniaktivoituvaa navigointia. Laite vastaa sanomiisi komentoihin. Voit pitää kädet turvallisesti ohjauspyörässä. Voit tietysti navigoida myös kosketusnäytön avulla. Voit soittaa handsfree-puheluita yhdistämällä yhteensopivan Bluetooth-puhelimesi Camper 660LMT-D -laitteeseen ja käyttämällä sen sisäänrakennettua mikrofonia ja kaiutinta. Voit turvallisesti säilyttää puhelintasi hansikaslokerossa, taskussa tai laukussa ja silti soittaa ja vastaanottaa puheluita.

Asuntoauton ja -vaunun nopeusrajoitukset

Camper 660 LMT-D varmistaa, että tiedät aina asuntoauton tai -vaunun nopeusrajoituksen, joka on usein eri kuin muilla autoilla. Näet nopeusrajoituksen ja arvion saapumisajasta selkeästi, jotta voit ajaa rennosti.

Enemmän tietoja yhdellä silmäyksellä

Camper 660LMT-D -laitteessa ajokartta on aina näytössä, ja lisätiedot tulevat näkyviin sen vierelle. Näet yhdellä silmäyksellä nykyisen kadun nimen. Se näyttää myös koulualuevaroitukset. Tiedät aina sijainnistasi riippumatta, mitä on lähellä. Edessä olevat -toiminto näyttää ajokartan vierellä jatkuvana virtana lähellä olevia paikkoja, kuten huoltoasemia sekä levähdys- ja leirintäalueita, jotka päivittyvät ajaessasi.

Navigoi helposti Garminin avulla

Camper 660LMT-D -laitteen esiladattu kohdepistetietokanta sisältää nyt miljoonia uusia ja suosittuja paikkoja Foursquaresta. Voit etsiä reitin varrelta helposti esimerkiksi ravintoloita, kauppoja ja nähtävyyksiä.

Camper 660LMT-D -laitteen Garmin Real Directions™ -ääniopastus antaa helposti ymmärrettävät ajo-ohjeet kuin vierellä oleva ystävä käyttäen tunnistettavia maamerkkejä, rakennuksia ja liikennevaloja. Navigoidessasi kuulet ohjeita, kuten Käänny oikealle apteekin jälkeen. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadunnimistä. Garmin Real Voice on hienostunutta kielitekniikkaa, joka kuulostaa luonnolliselta ja miellyttävältä. Garmin Real Directions- ja Garmin Real Voice -ominaisuudet ovat saatavilla vain Garminin GPS-navigaattoreissa.

Navigoi monimutkaisissa risteyksissä vaivattomasti

Camper 660LMT-D sisältää aktiivisen kaistavahdin. Aktiivinen kaistavahti osoittaa oikean kaistan ääniopasteilla ja kirkasvärisillä nuolilla. photoReal-risteysnäkymässä liittymät näkyvät todenmukaisesti: värillisinä ja yksityiskohtaisina. Bird’s Eye -risteysnäkymässä risteykset näkyvät yksityiskohtaisesti ylhäältäpäin.

Yhteensopiva Smartphone Link -sovelluksen kanssa

Smartphone Link5 on maksuton mobiilisovellus, joka yhdistää Camper 660LMT-D -laitteen iPhone®- tai Android-älypuhelimeen. Pariliitettynä Camper 660LMT-D voi jakaa tietoja puhelimen datasopimuksen mukaan. Smartphone Linkin avulla voit käyttää Garminin reaaliaikaisten palveluiden käteviä ajantasaisia tietoja, kuten sääpalvelua tai reaaliaikaista liikennepalvelua, joista on saatavilla sekä maksuton että maksullinen versio. Sovelluksessa voit ostaa Premium-sisältöä, kuten sään lisätietoja ja liikennekameroiden kuvia. Kun käytät Smartphone Link -sovellusta Camper 660LMT-D -laitteen kanssa, voit lisäksi ilmoittaa sijaintisi Foursquaressa ja näet kohdepisteistä lisätietoja, kuten luokituksen, hinnat ja aukioloajat. Lataa Smartphone Link Androidiin Google Play -kaupasta. Lataa Smartphone Link iPhoneen® iTunesista.

Sisältää elinikäiset kartta- ja liikennetietopäivitykset

Camper 660LMT-D sisältää maksuttomat kartat² ja päivitykset laitteen koko käyttöiäksi, jotta reiteillä voi käyttää aina ajantasaisia karttoja, kohdepisteitä sekä leirintäaluehakemiston tietoja.

Mukana toimitetun virtajohdon/liikennevastaanottimen kautta Camper 660LMT-D vastaanottaa maksuttomia digitaalisia liikennetietoja³ laitteen koko käyttöiän ajan. Camper 660LMT-D -laitteen avulla voit välttää liikenneruuhkat ja etsiä sopivimmat kiertotiet, joilla säästät aikaa.

Keskitetty laitehallinta

Pidä Camper 660LMT-D ajan tasalla Garmin Expressin avulla. Garmin Expressin avulla voit helposti päivittää karttoja ja ohjelmistoja, siirtää suosikkeja laitteisiin ja laitteista sekä asentaa maksuttomia mukautettuja ajoneuvoja ja ääniä.

¹Ei käytettävissä kaikilla alueilla. Asuntoauton tai perävaunun profiiliominaisuuksien määrittäminen ei takaa, että asuntoauton ominaisuudet huomioidaan kaikissa reittiehdotuksissa. Noudata aina kaikkia liikennemerkkejä ja huomioi ajo-olosuhteet.
²Elinikäisten karttojen käyttöehdot
³Elinikäisen liikennepalvelun käyttöehdot
4 Edellyttää Bluetooth-älypuhelinta (myydään erikseen)
5 Käyttäjän mahdolliset datapalvelumaksut ovat voimassa. Pyydä mobiilioperaattorilta lisätietoja palvelusopimuksesi data- ja verkkovierailuhinnoista. Tarvitset ehkä tilauksen.
Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omaisuutta. Foursquare® ja Foursquare®-logot ovat Foursquare Labs Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. iPhone on Apple Inc:n tavaramerkki. Android on Google Inc:n tavaramerkki.

Lataa Garmin Camper 660LMT-D käyttöohje tästä

tuotetunnus (SKU) 010-01535-01 (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Näytön koko

Kartta-alue

Hands-Free

Saatat myös pitää...