, , , ,

LEOX A010-autokamera

Availability:

Varasto loppu


LEOX A010-autokamera nauhoittaa SuperHD-tasoisia videotallenteita äänillä niin mukavista automatkamuistoista kuin ei toivotuista onnettomuuksista

169,00

Toimitus 4,90€

Varasto loppu

LEOX A010-autokamera

Tämä tuulilasiin asennettava LEOX A010-autokamera nauhoittaa SuperHD-tasoisia videotallenteita äänillä niin mukavista automatkamuistoista kuin ei toivotuista onnettomuuksista. Autokameran mukana tulee GPS-moduuli, jonka voi halutessaan kytkeä autokameraan. GPS-moduuli mahdollistaa sijaintileimojen lisäksi nopeuksien tallennuksia videoiden yhteyteen. Kamera on helppo asentaa mukana tulevan imukupin tai 3M-kannatimen avulla.

LEOX A010-autokamera on täysin suomenkielinen. Kaikki valikot ja asetukset kamerassa on suomenkielellä kuten myös mukana tuleva ohjekirja.

 

Ambarella A7 -piirisarja: Ambarella on piirisarja, joka kehitettiin erityisesti DVR-laitteita (kojelautakameroita) sekä IP-kameroita varten. A7-piirisarja on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa ja osoittanut luotettavuutensa. Ambarella A7 -piirisarjaa pidetään parhaana markkinoilla olevana ajoneuvokameran piirisarjana, koska se kestää äärimmäisiä lämpötiloja sekä tärinää.

OV4689 -anturi: OV4689 -anturi on korkean suorituskyvyn 4 megapikselin CameraChip -sensori, joka natiivissa 16:9 -kuvasuhteessaan on suunniteltu uuden sukupolven valvonta- ja turvalaitteistoja ajatellen. Sensori käyttää edistyksellistä kahden mikrometrin OmniBSI-2™ pikseliä tuottaakseen luokassaan parhaan valonherkkyyden sekä HDR:n (high dynamic range). Yhdessä kuusikerroksisen linssin ja Ambarella A7 -piirisarjan kanssa tuloksena on hyvin korkealaatuinen videotallenne.

SuperHD 1296p videon tarkkuus: Korkearesoluutioinen videotallennus parhaalla kuvanlaadulla, joka ottaa talteen jokaisen yksityiskohdan.

WDR night vision: WDR lisää ajoneuvokameran suorituskykyä huonossa valaistuksessa. Kuva, josta osa on auringonpaisteessa ja osa varjossa, ei yleensä näytä molempia osia kunnolla, vaan joko kirkas alue on valottunut oikein ja tumma alue on alivalottunut, tai tumma alue on valottunut oikein ja kirkas alue on ylivalottunut. WDR (Wide Dynamic Range) mahdollistaa kuvan eri alueiden valottumisen yksilöllisesti.

150° katselukulma: 140-150° pidetään sopivimpana ajoneuvokameran katselukulmana. Se mahdollistaa maksimaalisen tien näkymisen kuvassa sekä näyttää myös liikennevalot. Ajoneuvon eri osat eivät kuitenkaan häiritse kuvaa eikä kuva ole vääristynyt.

2,7″ LCD-näyttö: LCD-näyttöä käytetään neuvomaan, ohjaamaan sekä toistamaan videokuvaa. Se ei tue Super HD -kuvaresoluutiota, joten ota huomioon, että tallennettu video näkyy korkeampilaatuisena, kun se toistetaan tietokoneella.

Valinnainen GPS-moduuli: GPS-moduuli tallentaa nopeutesi, sijaintisi sekä aikaleiman videon yhteyteen. Näin tallennuksesi on luotettava todiste epäonnisen tapahtuman sattuessa. GPS-moduuli myös mahdollistaa automaattisen päiväyksen ja ajan asettamisen. A010-laitteessa GPS on valinnainen, joten sinun ei tarvitse asentaa sitä, mikäli et halua tallentaa kyseisiä tietoja.

Liiketunnistin: Liiketunnistin auttaa ajoneuvokameraa aktivoitumaan sekä aloittamaan tallennuksen pysäköintitilassa, kun liikettä havaitaan.

G-anturi/Onnettomuuden havaitseminen: Mikäli ajoneuvo törmää johonkin, sisäänrakennettu G-Shock -sensori tallentaa tapahtuman automaattisesti ja lukitsee videon tarjoten tarkan kuvan tapahtumista. Näitä videoita ei ylinauhoiteta.

ADAS: Edistynyt kuljettajan avustusjärjestelmä (ADAS) on eteenpäin katsova törmäyksen ja kaistalta poistumisen varoitusjärjestelmä.

Imukuppiasennus / 3M-kannatinasennus: Imukuppiasennuksen avulla laite on helppo asentaa ja irrottaa. Se on hyvä valinta, mikäli tarkoituksenasi on ottaa ajoneuvokamera usein mukaasi tai jos ajoneuvo on käytössäsi vain tilapäisesti. 3M-kannatinasennus kestää lämpötilanvaihteluja ja tärinää. Se pysyy tuulilasissa kertaheitolla ja pitkään.

16 Gt:n Micro SD-muistikortti: Laitteen mukana toimitettava muistikorttimme on 16Gt class 10 -muistikortti. Jos suunnittelet pidempää matkaa ja haluat tallentaa kaikki videosi riippumatta tapahtumista, voit korvata sen suuremman tallennuskapasiteetin MicroSD-muistikortilla. A010 tukee class 10 Micro SD-kortteja aina 128Gt kokoon saakka.

Loop-tallennus: Kun muistikortti tulee täyteen videoita, ajoneuvokamera alkaa tallentaa vanhimpien tiedostojen päälle, eli uusin videomateriaali säilyy aina tallessa ilman erillisiä toimenpiteitä.

Äänen tallennus: Äänen tallennus voidaan manuaalisesti ottaa pois päältä tarvittaessa.

Nopeuden tallennus: Nopeuden tallennus on mahdollista, kun GPS-moduuli on yhdistetty.

Päivämäärä/aikaleima: Päivämäärä ja kellonaika asetetaan automaattisesti, kun GPS-moduuli on yhdistetty.

Ajajan tiedot: LEOX A010-autokamera tukee ajajan tietojen tallennusta (rekisterinumero) päivämäärän ja aikaleiman ohella.

Ennalta-asennettu mediasoitin: Yhdistä A010 tietokoneeseesi asentaaksesi mediasoittimen.

Pakkaus sisältää 16Gb muistikortin

Katso testivideo LEOX A010-autokamerasta

 

Lataa LEOX A010 käyttöohje tästä

209,00 3 tuotteelle

0.0 yhteensä
0
0
0
0
0

Arvostele ensimmäisenä tuote “LEOX A010-autokamera”

Ei arvosteluita vielä.

Automasa.fi