, , , , ,

Philips H4 halogen polttimo Racing Vision


Philips H4 halogen polttimo Racing Vision. 150% parempi valoteho. Pakkaus sisältää 2kpl H4 polttimoita.

26,90

Toimitus 4,90€

Philips H4 halogen polttimo Racing Vision

Pakkaus sisältää 2 kpl H4 halogen polttimoita.

Philips Racing Vision +150% halogen-polttimo. Näe kauemmas ja reagoi nopeammin – jopa 150 % kirkkaammat polttimot. Yöllä näkyvyyden on oltava paras mahdollinen. Mitä kauemmas näet selvästi, sitä nopeammin voit reagoida tiellä ajaessa. Philips RacingVision -ajovalopolttimot parantavat näkyvyyttä jopa 150 % tavallista kirkkaammalla valolla. Havaitset edessä olevat esteet paljon aikaisemmin kuin vähemmän tehokkaita halogeenipolttimoita käytettäessäsi. Nauti turvallisesta ja miellyttävästä matkasa!

Yksi markkinoiden kirkkaimmista polttimoista tuottaa erinomaisen valon. Entistä paremmat ja kirkkaammat valot parantavat ajosuoritusta. Optimoitu ja tarkasti muotoiltu hehkulanka, jopa 13 baarin korkeapaineinen kaasutäyte, huolellinen kromipinnoitus ja laadukas UV-kvartsilasi nostavat Philips RacingVision -ajovalopolttimot aivan uudelle tasolle. Tehokkaiksi ja näkyvyyttä parantaviksi suunnitellut ajovalopolttimot tekevät ajokokemuksesta rennon, hallitun ja hauskan.Kirkkaat valot sporttiseen ajoonVauhdista pitävät kuskit odottavat autoiltaan enemmän. Tyyppihyväksytyt Philips RacingVision -ajovalopolttimot tarjoavat jopa 150 % enemmän kirkkautta, joten luvassa on hauskoja ajokokemuksia niin tiellä kuin maastossakin.Kirkkaat valot vähentävät yllätyksiä ja parantavat hallintaa

Huonosti valaistulla tiellä ajovaloilla on suuri merkitys, etenkin jos ajetaan nopeusrajoituksen tuntumassa. Jos eteen tulee yllättävä vaaratilanne, siihen on pystyttävä reagoimaan nopeasti, sillä kyse voi olla sekunnin murto-osasta. Philips H4 halogen polttimo Racing Vision erinomaisten valokeilojen ansiosta pystyt havaitsemaan vaaralliset tilanteet nopeasti ja säilyttämään ajoneuvosi hallinnan – tieolosuhteista riippumatta.Valojen hyvä kontrasti tekee ajamisesta turvallista ja miellyttävääPimeällä ajettaessa näkökyky joutuu äärimmilleen. Kun valoa on vähän tai vastaantulevaa liikennettä paljon, ympäristön kontrastit vähenevät, jolloin kyky havaita ja hahmottaa kohteita, kuten jalankulkijoita, heikkenee huomattavasti

Philips H4 halogen polttimo Racing Vision erityisen värilämpötilan ansiosta silmät tarkentavat paremmin ja erottavat kontrasteja kauempaa. Parantunut havaintokyky lisää turvallisuuttasi tien päällä ja tekee pimeällä ajamisesta miellyttävämpää.Täyttää ECE-tyyppihyväksynnän tiukat vaatimuksetPhilips tuottaa luokkansa parhaita tuotteita alkuperäisosavalmistajien markkinoille sekä jälkimarkkinoille. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja testataan tiukimpien vaatimusten mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaidemme turvallisuuden ja ajomukavuuden.

Koko Philips tuotevalikoima on testattu, valvottu ja sertifioitu (ISO 9001, ISO 14001 ja QSO 9000), ja se täyttää ECE-vaatimukset. Philipsin laatuun voit luottaa.Voimakkaat tieliikenteeseen hyväksytyt ajovalot pimeässä ajamiseenTalviajo on aina haaste, mutta juuri haasteista intohimoiset kuljettajat pitävät. Ankarien talvikuukausien aikana on kuitenkin pystyttävä luottamaan ajovalojen suorituskykyyn. Aivan samalla tavalla kuin valitset talvirenkaasi huolellisesti, sinun tulisi kiinnittää huomiota myös näkyvyyteen. Philips RacingVision -ajovalopolttimot lisäävät hallintaa myös vaikeissa olosuhteissa, joten ajo-olosuhteista huolehtimisen sijaan voit keskittyä ajamisesta nauttimiseen.

Tekniset tiedot:

  • Polttimo tyyppi: H4
  • Käyttäjännite: 12V

0.0 yhteensä
0
0
0
0
0

Arvostele ensimmäisenä tuote “Philips H4 halogen polttimo Racing Vision”

Ei arvosteluita vielä.

Saatat myös pitää...

Automasa.fi