Akkulämmitin – Arctic Heat tuotteet takaavat huolettomat talvistartit autollesi

Autojen sähkönkulutus lisääntyy ja virrantarve kasvaa. Virrankulutus kasvaa huomattavasti etenkin talvikeleillä, käytettäessä esim. webastoa. Myös puhaltimet, penkinlämmittimet ym. laitteet kuluttavat sähköä.

Auton akku latautuu auton ollessa käynnissä. Laturi antaa virtaa tehokkaasti akulle. Se miten akku pystyy ottamaan virtaa vastaan kelin kylmetessä on mielenkiintoinen asia. Mitä kylmemmäksi ilma ulkona menee, sitä huonommin akku kykenee ottamaan latausta vastaan, vaikka virran syöttö laturilta olisi kuinka tehokasta. Lopulta saattaa käydä, niin että auton sähkölaitteet kuluttavat virtaa enemmän kuin akku ottaa latausvirtaa vastaan. Tämän jatkuessa akku lopulta tyhjenee. Useimmin ongelman huomaa vasta, kun auto ei enään starttaa.

Akkulämmitin poistaa ongelman

Akkulämmitin lämmittää auton akun automaattisesti. Kun akku on lämmin, se kykenee ottamaan virran vastaan tehokkaasti ja näin ollen pysyy täytenä. Akkulämmitin on täysin automaattisesti toimiva laite. Se koostuu lämmitin elementistä, älypiiristä sekä eristesetitstä. Lämmitinelementti asennetaan suoraan akun kylkeen ja toiselle puolelle akku älypiiri joka tunnistaa lämmitystarpeen. Näiden päälle tulevat eristeet, joiden ansiosta lämpö myös pysyy paremmin akun sisällä.

Akkulämmitin sopii kaikkiin autoihin ja akkutyyppeihin

Akkulämmittimiä on saatavilla perinteisille neste-akuille sekä uudemmille AGM-akuille. Lämmityselementit on myös suunniteltu sopiviksi erikokoisille akuille.

Katso tuotteet verkkokaupasta:

Akkulämmitin nesteakuille
Akkulämmitin AGM-akuille

Suomalainen tuote

Akkulämmitin on Suomessa kehitetty ja valmistettu tuote, joten se on suunniteltu nimenomaan Suomalaisen talviautoilun tarpeisiin. Arctic Heat Control Oy:n akkulämmittimet ovat patentoituja tuotteita, jotka ainoana tämän tyyppisenä tuotteena pystyy lämmittämään akun ajon aikana jolloin virran anto auton omalta laturilta on tehokkainta.

akkulämmitin tuotepakkaus