Kojelautakamerat

Suodata

Näytetään tulokset 1–12 / 13

Näytä:

Käytössä olevat suodattimet

Kojelautakamerat

Kojelautakamerat ovat yhä suositumpia autovarusteita, jotka tarjoavat turvaa ja mielenrauhaa tien päällä. Näiden kameroiden avulla voit tallentaa ajon aikana tapahtuvat tilanteet, mikä voi olla hyödyllistä esimerkiksi liikenneonnettomuuksien tai ilkivallan selvittämisessä. Kojelautakamerat voivat myös toimia todistusaineistona vakuutusyhtiöille tai poliisille.

Blackvue

Blackvue on tunnettu korkealaatuisista kojelautakameroistaan, jotka tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun ja luotettavuuden. Blackvue-kamerat ovat varustettuja kehittyneillä ominaisuuksilla, kuten laajakulmaobjektiivilla, Wi-Fi-yhteydellä ja pilvitallennusmahdollisuudella. Näiden kameroiden kompakti ja tyylikäs muotoilu varmistaa, että ne sulautuvat huomaamattomasti auton sisätiloihin.

Garmin

Garminin kojelautakamerat yhdistävät luotettavan suorituskyvyn ja innovatiiviset ominaisuudet. Garmin tunnetaan erityisesti navigointilaitteistaan, ja heidän kojelautakameransa hyödyntävät tätä osaamista tarjoamalla GPS-integroinnin ja reaaliaikaiset liikennevaroitukset. Garminin kamerat ovat myös helppokäyttöisiä ja tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun sekä päivällä että yöllä.

Ominaisuudet

  • Kuvanlaatu: Sekä Blackvue että Garmin tarjoavat Full HD- ja 4K-resoluutioisia kameroita, jotka takaavat selkeät ja yksityiskohtaiset videot.
  • Tallennus: Molemmat brändit tarjoavat jatkuvan tallennuksen ja automaattisen tallennuksen törmäyksen sattuessa, joten tärkeät hetket eivät jää tallentumatta.
  • Yhteydet: Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet mahdollistavat kameroiden helpon hallinnan älypuhelinsovellusten kautta.
  • GPS-integrointi: Garminin kameroissa GPS-toiminto on vakiona, mikä auttaa tallentamaan tarkat sijaintitiedot jokaisesta tallenteesta.

Valitessasi kojelautakameraa Blackvue ja Garmin tarjoavat laadukkaita ja luotettavia vaihtoehtoja, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Olipa tarpeesi sitten peruskamerassa tai edistyneessä monitoimilaitteessa, nämä merkit eivät petä odotuksiasi.