Vikakoodinlukijat

Suodata
Näytä:

Käytössä olevat suodattimet

Vikakoodinlukijat

Vikakoodinlukijat ovat välttämätön työkalu niin ammattikäyttöön kuin harrastelijanakin, sillä ne tarjoavat tarkan ja luotettavan kuvan ajoneuvosi tilasta. iCarsoftin ja Launchin edistykselliset mallit tarjoavat laajan valikoiman diagnostisia ominaisuuksia, kuten moottorin vianetsinnän, ABS-jarrujärjestelmän tarkistuksen, ilmastointijärjestelmän diagnostiikan ja paljon muuta.

TUHA:n suomenkieliset ja helppokäyttöiset vikakoodinlukijat sopivat erinomaisesti kotikäyttöön ja harrastajille, jotka haluavat pitää ajoneuvonsa kunnossa ilman jatkuvia kalliita huoltoja.

Olitpa sitten korjaamolla työskentelevä ammattilainen tai omatoiminen korjaaja, meiltä löydät juuri sinulle sopivan vikakoodinlukijan. Tutustu kattavaan valikoimaamme vikakoodinlukijoita, jotka auttavat sinua tunnistamaan ja ratkaisemaan ajoneuvosi ongelmat nopeasti ja helposti.

Edustamme vuosien kokemuksella laadukkaimpien brändien testereitä. iCarsoft, Launch tai TUHA laitteiden auton merkkikohtainen vikadiagnostiikka on alan huipputasoa. Lisäksi suuresta osasta laitteita löytyy eri malliversioita joissa mukana erilaisia huoltotoimintoja.