Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat

Käytössäsi on kattava valikoima eri maksutapoja. Voit maksaa kaikilla Suomalaisilla verkkopankeilla, luottokortilla, mobiilimaksulla tai valita haluamasi luotto- tai osamaksun.

Maksun välittäjänä toimii Checkout, joka on luotettava Suomalainen OP-ryhmään kuuluva maksunvälittäjä.

maksutavat

Pankkien verkkomaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo käyttöehdot
MobilePay käyttöehdot
Siirtokäyttöehdot: OP ja Nordea

Lasku ja osamaksu

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley yrityslaskun ehdot
Walley tuoteseloste
Jousto ehdot ja seloste
OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot
OP lasku tuoteseloste

Muut maksutavat – Lasku sähköpostiin tai postiennakko

Jos sinusta tuntuu hankalalta käyttää edellä mainittuja verkkomaksutapoja, ole yhteydessä soittamalla meille p.0504650890. Voimme vastaanottaa tilauksen myös puhelimitse ja käyttää ennakkolaskua tai postiennakkoa.

LASKU
Lasku lähetetään tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tuotteet toimiteen luvatun toimitus ajan mukaisesti maksun rekisteröidyttyä yrityksen tilille, normaalisti 1-2 arkipäivää.

POSTIENNAKKO
Postiennakko tarkoittaa, että voit maksaa tilauksen noutaessasi sen Postista.

SIIRRY TAKAISIN VEKKOKAUPPAAN