Garmin dezlCam 785 LMT-D

Garmin dezlCam 785 LMT-D 1

Garmin dezlCam 785 LMT-D – uusi raskaankaluston GPS-navigaattori jossa myös ajotallennin kamera

Garmin dezlCam 785 LMT-D on uusi raskaankaluston GPS-navigaattori johon on sisäänrakennettu kojelautakamera. Helppokäyttöinen autonavigaattori tuo helpotusta elämään ohjaamossa. Laitteen toimintoihin kuuluvat selkeät, käännös käännökseltä -opasteet, mukautettu kuorma-autoreititys ja hyödylliset tievaroitukset. Laitteisiin on esiladattu koko Euroopan kartat elinikäisin päivityksin. Laitteissa on päivittämistä helpottava langaton Wi-Fi®-yhteys, ääniohjaus, hands-free-puhelut ja maksuttomat live-palvelut , kun käytössä on Smartphone Link-sovellus. dēzlCam785 -autonavigaattorissa on lisäksi integroitu autokamera, joka kuvaa ja tallentaa automaattisesti videokuvaa sekä tarjoaa aputoimintoja kuljettajalle.

Navigaattori on yksi kuljettajan tärkeimmistä aputyökaluista. Helppokäyttöisen ja luotettavasti toimivan navigaattorin avulla säästät suoraan aikaa ja rahaa.

Garmin dezlCam 785 LMT-D on tilattavissa verkkokaupasta, katso tuote tästä >>


Tarvitseeko yrityksenne suurempia määriä uusia GPS-laitteita?

Olemme yksi Suomen suurimmista Garmin jälleenmyyjistä raskaankaluston laitteiden osalta.

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme
sähköposti: myynti@automasa.fi
p. 050 4650 890

 

 

Garmin dezlCam 785 LMT-D TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

MUKAUTETTU KUORMA-AUTOREITITYS
Mukautettu kuorma-autoreititys ajoneuvonmittojen, lastin ja painon perusteella; perävaunun kokoa voi muuttaa yhdellä painalluksella.

kuorma-auton mitat garmin dezl


KOKO EUROOPAN KARTAT JA LANGATON PÄIVITYS
Laitteeseen on valmiiksi asennettu koko Euroopan kartat ja kohdepisteet. Sisältää elinikäisen maksuttoman päivitysoikeuden, voit päivittää uudet kartat niin usein kuin haluat. Päivitys onnistuu langattomasti Wi-Fi -yhteyden avulla.


7 TUUMAN NÄYTTÖ MAGNEETTIPIDIKKEELLÄ
Kirkas ja terävä 7 tuuman näyttö näkyy hyvin. Siinä on virtajohdolla varustettu magneettipidike, joka on helppo kiinnittää ja irrottaa, kun laite halutaan laittaa talteen.

Garmin dezlCam 785 LMT-D magneettikiinnitys


INTEGROITU AUTOKAMERA
Garmin dezlCam 785 LMT-D navigaattoriin on sisäänrakennettu kojelautakamera, joka kuvaa ajon aikana ja tallentaa automaattisesti havaitut tietapahtumat videolle. Kamera käynnistyy automaattisesti kun virta kytketään laitteeseen ja aloittaa tallentamisen. Tallennus tapahtuu loop-nauhoituksella, joten sinun ei tarvitse huolehtia muistin täyttymisestä.

Garmin dezlCam 785 LMT-D kamera


KULJETTAJAN APUTOIMINNOT
Törmäys-ja kaistavaroitukset auttavat parantamaan kuljettajan turvallisuutta (ainoastaan dēzlCam785).


REAALIAIKAISET LIIKENNETIEDOT
Maksuttomat reaaliaikaiset liikennetiedot Digital traffic-palvelun tai SmartphoneLink-sovelluksen kautta. Liikennetiedotteet toimivat koko Euroopan alueella.


HELPPO TAUKO-SUUNNITTELU
Laite ilmoittaa, kun on aika pitää tauko. UpAhead-pikavalikko näyttää kohdepiste-ehdotukset edessä olevista rekkaparkeista, lepoalueista, jne.


HANDSFREE TOIMINNOT
Langaton Bluetooth® -yhteyshands-free -puheluita ja älykkäitä ilmoituksia varten; sano “äänikomento” ohjataksesi dēzl -laitetta äänellä.


KUORMA-AUTOILIJOIDEN PALVELUT
Esiladattu kuorma-autoilijoiden palveluhakemisto; Kuorma-autoille sopivia pysähdyspaikkoja voi etsiä nimellä tai palveluiden perusteella, esim. “Suihkut”.


VAROITUKSET KULJETTAJALLE
Hyödyllisiä varoituksia edessäolevista tieolosuhteista, mm. siltojen korkeus, painorajoitukset, tiukat mutkat, jne.

 

KATSO KAIKKI AMMATTIKÄYTTÖÖN SUUNNITELLUT
RASKAANKALUSTON NAVIGAATTORIT VERKKOKAUPASTAMME

 

 

One Comment

Trackbacks and Pingbacks

Vastaa

Automasa.fi