BlackVue DR900S 2CH autokamera

Myydyimmät kojelautakamerat TOP 5 Leave a comment

Myydyimmät kojelautakamerat TOP 5

 

Lyhyt ja ytimekäs lista myydyimmistä kojelautakameroistamme

 

1. GARMIN DASH CAM 55

TM-testivoittaja on niittänyt paljon mainetta käyttäjiensä keskuudessa ja lunastanut laatulupauksensa. Monipuolisilla ominaisukksilla ja GPS:llä varustettu kamera.
Katso Dash Cam 55 tuotekuvaus

2. AUTOPC V700

Edullinen perusmallin kamera. Aiempi lista ykkönen tippuu nyt pykälällä, koska laadukkaammat ja monipuolisemmaat kamerat kasvattavat suosiotaan. Silti edelleen suosittu malli edullisen hintasa vuoksi.
Katso AutoPC V700 tuotekuvaus

3. GARMIN DASH CAM 65w

Ominaisuuksiltaan lähes identtinen Dash Cam 55:n kanssa. Markkinoiden ainoa kamera jossa todellisuudessa 180-asteen kuvakulma. Suosittu malli etenkin lisävarusteena myytävän pysäköintitilan lisäkaapelin kanssa.
Katso Dash Cam 65W tuotekuvaus

4. BLACKVUE DR705S 2CH

Kahden kameran järjestelmä jossa myös pilvitallennus ja etäseuranta puhelimen ablikaation kautta. Hieman yllättäen Blackvuen yksittäinen malli nousee myydyimpien listalle, koska Blackvuen mallistossa on sen verran vaihtoehtoja, että myynti jakaantuu näissä tuotteissa.
Katso BlackVue DR750S 2CH tuotekuvaus

5. GARMIN DRIVEASSIST 51

Kyseessä ei sinänsä ole pelkkäkamera, vaan GPS-navigaattori jossa integroitu kojelautakamera. Ainoa ns. normaalikäyttöön suunniteltu GPS-navigaattori josta löytyy myös laadukas kamera.
Katso DriveAssist 51 tuotetiedot

 

Ja loppuun vielä lista ykkösen Garmin Dash Cam 55:n esittelyvideo

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Automasa.fi