paras autonavigaattori garmin testi top-lista

Mikä on paras, myydyin, suosituin autonavigaattori – TOP-listat Leave a comment

Paras autonavigaattori ja muut tieliikenne navigaattorit – TOP-listat

Myydyimmät tieliikennenavigaattorit 2017 – TOP 15

Vuoden 2017 myydyimmät tieliikenne käyttöön suunnitellut GPS-navigaattorit:

Myydyimmät lisävarusteet navigaattoreihin:

autonavigaattorit

2018 uudet navigaattorit

2018 uudet navigaattorit järjestyksessä myydyimmästä alkaen:

  • Garmin dezl 780 – Suurella näytöllä ja auton koon mukaisella reitityksellä varustettu rekkanavigaattori. Suositun dezl 770:n seuraaja on ottanut heti alkuvuodesta paikkansa listan kärjessä.
  • TomTom Rider 550 – Uusi moottoripyörä navigaattori malli saatiin vasta hetki sitten myyntiin, mutta suuren ennakkotilaus suosionsa ansiosta laite nousee heti tässä vaiheessa lista 2. sijalle.
  • Garmin Camper 770 – Uusi matkailuautonavigaattori, jossa tyylikäsmuotoilu ja huippu resoluutiolla varustettu 7-tuuman kirkas näyttö. Camper 760 mallin seuraaja.
  • TomTom VIA 53 – Perusmallin autonavigaattori. VIA 52 -mallin seuraaja johon lisätty nyt myös langattomat karttapäivitykset.
  • Garmin dezl 580 – 5-tuumainen rekkanavigaattori. dezl 570-mallin seuraaja.
  • Garmin zumo 346 – Uusi moottoripyöränavigaaattori tullut myyntiin toukokuun alussa.
  • Garmin zumo 396 – Uusi moottoripyörä-/autonavigaaattori tullut myyntiin toukokuun alussa.

Tässä kaikki 14.5 mennessä myyntiin tulleet uudet mallit Garminilta ja TomTomilta. TomTomilta on lupa odottaa vielä uutta matkailuautomallia kesäksi. Garminilta ei uusia laitteita ole tiedossa, jos mukaan ei lasketa matkailuautoon suunniteltua integroitua laitetta, jonka Suomen myynnin aloitus ei ole tiedossa.

Parhaat navigaattorit – oma suosituslistamme

Henkilöautoihin perusnavigaattoriksi suosituksemme on Garmin Drive 51, joka on luotettava peruslaite maksuttomilla kartta- ja nopeusvalvontakamera päivityksillä.

Suurempaa ja kirkkaampaa näyttöä hakeville Garmin DriveSmart 61 on loistava valinta. Uuden muotoilunsa ansiosta laitteen koko ei kasva mahdottoman suureksi vaikka siitä löytyy parannetulla resoluutiolla varustettu kirkas 7-tuuman näyttö. Laitteessa on myös monipuoliset lisäominaisuudet mm. puheohjaus langattomat päivitykset ja bluetooth handsfree käyttöä varten.

Matkailuautoon suosituksemme on uusi Garmin Camper 770 joka on fyysisesti samannäköinen laite kuin DriveSmart 61, mutta siihen on lisätty runsaasti camper-ihmisiä kiinnitostavia ominaisuuksia kuten koko Euroopan kattava matkailuauto tietokannat ACSI, NKC ja MotorHomeFacts. Navigaattorissa on myös auton koon mukainen reititys ja siihen saa yhdistettyä langattoman BC 30 -peruutuskameran. Camper 770 myydään myös pakettina BC 30 -peruutuskameran kanssa.

Ammattiliikenteeseen ja raskaalle kalustolle suosittelemme suurta ja kovaäänistä uutta Garmin dezl 780 laitetta, joka on suositun dezl 770 mallin seuraaja päivitetyillä toiminnoilla.

Moottoripyörään paras navigaattori on edelleen TomTom Rider ja sen uusin malliversio TomTom Rider 550.

 

Siirry verkkokauppaan – katso navigaattorit ja lisätarvikkeet 

 

Vastaa

Automasa.fi